fredag 23 mars 2012

Drakens år!

Idag går jag in i vecka 23 eller medicinskt vecka 22 + 0, alltså jag har idag gått i exakt 22 fulla veckor med hjärtat i magen. Här går det undan :) Detta firade jag och Tomas med att åka och beställa barnvagnen på babyland. Det vart en Nitro City. Liggdelen med gröna detaljer och sittdelen med orange detaljer. Se bilder i tidigare inlägg. Hmm hade nog velat ha orange på båda, men Tomas tyckte att det var kul att ha olika så det blev lite variation. Vi hämtade även ut vårt första babybox gratis paket från Pampers bl.a. med massa gratisprodukter. Haha vad de skickar med massa kuponger och jox, typ på saker som inte har med bebisen att göra. Fick nån rabattkupong från Lovefilm och en liten shampooflaska för mjäll haha...Sen en kupong på Natusan baby oil som gick ut 2011-12-31, bra där :)

Men med i boxen fanns även hjärtats allra första 4 blöjor och första två nappar! Känns som vanligt overkligt att de nu ligger och väntar i badrummet. :)

Första blöjorna och napparna has arrived!

Kinesiskt nyår: Drakens år!

Just nu är det drakens år i det kinesiska nyåret. Tomas tvillingbror och fru som bor i Malaysia ska också få sitt första barn, en son två månader innan oss. Så det blir nära kusiner fast på avstånd :) Asiater har verkligen hållit sig till att få barn till just detta året, då drakens år betyder lycka, makt och framgång. Så att familjen ska få två pojkar i drakens år ses som en otroligt lyckosam gåva i Asien :) Läs mer här:
http://www.dn.se/nyheter/varlden/en-miljard-firade-in-drakens-ar

När vi var och hälsade på i Malaysia i februari så vart vi än kom så fick vi lyckönskningar och glada nickningar från diverse människor på stan när vi berättade att vi väntade en pojke. Jag var bara tvungen att köpa en liten drakmaskot att ha i vagnen sen som vakar över hjärtat, så sött :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar