fredag 12 oktober 2012

Vår 5 kilos guldklimp

Mikkel 12okt

I veckan på BVC så insåg vi att vi tränat fel med Mikkel. Vi har bara haft honom på magen med armarna längs med sidorna hittills, detta har inte gett speciellt mycket resultat. På BVC, på föräldragruppen så satte jag ner honom mittemot två tjejbebisar och med armarna fram. Då plötsligt höll han upp sitt lilla huvud jätte bra! Hemma sen igen har det gått sådär, vi skyller på att det var brudarna han stajlade inför :)

Men sen i morse så lade Tomas en kudde under hans mage och till vår stora förtjusning så visade han oss verkligen hur stark han var i nacken!! Han till och med skrattade hela tiden. Fantastiskt!!

Idag har vi hämtat ut hans pass hos polisen, så sött! Igår var Mikkels mormor här på besök. Hon hade köpt två presenter till Mikkel, en overall och en åkpåse. Hehe overallen är lite stor än, en stor storlek 68 men han kan nog ha den i december skulle jag tippa. Vägde honom idag med och nu har han passerat 5 kilo strecket vår lilla gosepojk!! Imorn blir det Underbara barnmässan och sen hem till farmor och farfar och faster!

P1140040P1140044

1 kommentar:

  1. Jag tycker det är en sån hets runt det här med nackträning för bebisar. Dom tränar ju nacken även om man inte har dom liggande på mage... Så länge det är för bebisens skull och den tycker att det är roligt så kan jag tycka att det är ok. När dottern var liten VÄGRADE hon ligga på mage, hon bara skrek rakt ut och dunkade ner ansiktet i golvet även fast hon var stark nog att hålla upp huvudet ända från födseln. Sonen (8veckor) tycker om att ligga på mage och gurgla under korta stunder.

    Den där overallen ha vi också, jag ÄLSKAR färgen!

    SvaraRadera