tisdag 4 september 2012

Läkarbesök

Jaha så då är det bekräftat då... Mikkel älsklingen har kolik :( har precis varit hos läkaren och fått någon annan sorts ersättning istället för Semper. Jag själv ska avstå från ALLA mjölkprodukter i 5 dagar för att se om det blir bättre. Mikkel vaknar varje natt vid halv fyra och vrider sig och skriker av magplågor. Hans lilla mage är alldeles hård av gaser. Fisventilen funkade inte inatt heller. Måste massera honom mer. Mammas stackars lilla älskling!!

2 kommentarer:

  1. Daniel (plantagen)4 september 2012 kl. 17:51

    Usch vad jobbigt :-/ vet hur det är när dom har problem med magen ,jag kan ge 2 tips .
    Testa en värmepåse med körsbärskärnor som man värmer snabbt i micron , funkade toppen på casper när han hade problem . Finns även te fänkål/kamomill/anis för spädbarn , det funkade också kanon , används mycket i tyskland .
    länk till exempel på te http://www.germanysbest.com/joomla/component/content/article/7945-Nestle%20Alete%20Bio-Fenchel-Tee,%2020%20bags
    kudden (fast en mindre med en kammare som passar att lägga på magen är bättre)
    http://www.solheminredning.se/grp/korsbarskarnkudde.php

    Hoppas detta hjälper :) om du inte hittar teét någonstans så säg till så kan jag skicka några påsar så du kan testa

    SvaraRadera
  2. Hej Daniel! Jätte bra tips, tack! Fänkålste, ska man ge det till barnet? ljummet i en flaska då eller? Jag dricker själv fänkålste för att dels öka min mjölkproduktion och dels för att det är bra för hans mage, då är det väl kanske samma sak. Men du får mer än gärna skicka några påsar så vi får pröva. Jag skriver ett meddelande på facebook också med min adress.

    Den där körsbärskärnskudden, har ni gjort en själv eller köpte ni en mindre någonstans?

    Tack ännu en gång för tipsen :)
    Kramar

    SvaraRadera