torsdag 6 september 2012

Presenter från fjärran Öst

Köpte laktosfria produkter och planerade vår mat efter det, men det visade sig vara helt galet. Det var ALL mat som innehåller mjölkprotein som jag skulle undvika. Gahhh!! Så nu kan jag inte äta varken bröd, smör, mjölk, ost eller sådant i 7 testdagar.

Morgonen var lugn, vi dammsög och han vart jätte lugn av det, satt i sin babysitter och tittade på tv hehe..
Plötsligt ringer Tomas telefon och frågar efter Mikkel Lidefelt. Snacka om att vi blev paffa. Tomas säger att det är hans son. De visar sig att de ringer från FedEx och står utanför med ett paket till Mikkel Lidefelt. Vi förstod direkt att det var paketet från Malaysia som vi väntade från Mikkels farbror, tante och kusin :) Spännande!
Mikkel sov såklart så han kunde inte öppna det, så mamma fick äran :) Han fick super fina saker, en jätte rolig färgglad apa, canvastavlor att göra fot -och fingeravtryck på och ett par röda Converse :)

TACK Lina och Björn och Otto!!!


Idag var det även dags för BVC besök och start för föräldragruppen. Mikkel har gått upp 200 gram precis och följde sin kurva perfekt. Det var jätte kul att träffa alla andra bebisar, Mikkel var yngst av alla :)
När en bebis började gny och tillslut gråta så började nästa osv.. men Mikkel somnade och snarkade sig igenom hela mötet, haha...

Efter BVC så gick vi och köpte tre par byxor till honom på Lindex då han bara har ett par som han kan ha nu. Vi var även till biblioteket för att få hans första bok :)
Kvällen har varit skrikig, magont antar vi. Det är är så synd om honom när han tar i allt han kan men inget kommer och så skriker han och är tröstlös. Det som lugnade honom ikväll var dammsugaren!

Vi har fått två tips på vad vi kan göra mot koliken. Fänkålste att ge honom, en kompis ska skicka några påsar som han har gett sin son som hjälpte samt en värmekudde med körsbärskärnor. Vi ska försöka få tag i en sådan kudde för att testa.

Imorgon ska Tomas jobba kväll och sedan ska han på klassfest, så det blir jag och Mikkel hela eftermiddagen och kvällen. Hoppas verkligen att det kommer gå bra, annars får jag ringa någon som kommer över och hjälper mig.





2 kommentarer:

  1. Åh :( Har ni provat Minifom? Jag kör med det och Sempers droppar, hjälper verkligen!!

    SvaraRadera
  2. Jo vi kör både och... men tror nästan vi kommer få öka miniformen i råd med läkare förstås. Det är tufft..

    SvaraRadera