fredag 14 september 2012

Roadtrip!

Nu har vi packat in oss alla tre i bilen och är på väg upp till Gävle för att hälsa på släkten och överraska Mikkels gammelmormor. Det var lite trassligt att komma iväg då det för det första är jätte svårt att packa till en bebis och för det andra så både spydde han och sket ner sig totalt. 10 sekunder efter att mamma äntligen hittat matchande kläder. Han har inte bajjat ordentligt på 2-3 dagar så nu passade han minsann på! :)

Annars idag har vi varit på BVC och där visade vågen minsann att Mikkel gått upp hela 1 kg! Jag blev lite lätt upprörd och hävdade att detta var orimligt. Vi vägde honom på en annan våg och där framkom den rätta viktuppgångem på exakt 300 gram.

Vi gav oss sedan ut i den tropiska stormen som härjade över Solna för att köpa en AIK body och överraska pappa när vi kom hem. Det var en extremt jobbig promenad och Mikkel vart jätte förbannad över detta beslut, han ville egentligen bara hem och äta tutte. Pappa Tomas blev iaf jätteglad när han tog upp sin son ca 1 timme senare ur vagnen.

Vi har även skypat med Lina och Björn i Malaysia och dom har fått se Mikkel för första gången :) Tyvärr var det sen kväll där så kusin Otto sov.

Jag och Mikkel var upp till Josse och hennes Adele (grannen) på lite fika. De bjöd på jättegod morotskaka :)

Mikkel vaknade nyss och försökte komma loss från den dumma bilbarnstolen men mamma smekte honom över håret som han gillar så nu sover han igen.

Gammelmormor kommer bli så glad och överraskad!!!

Uppdatering: ett litet helvetesstopp senare på Dragongate så är vi på väg igen. Gallskrek så han gurglade och såg ut att kvävas av skrik när jag gav bröstet. ombyte efter ännu en full blöja. Nu sover han igen och jag pumpar tutte för fullt på motorvägen.....gaaah!

2 kommentarer:

  1. hahahaha,, det där slår ALDRIG fel - alltid när man ska skynda sig eller göra något större så bajsar de små ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja haha det är riktigt typiskt även fast vi blev glada för att han äntligen släppt på trycket ;p

      Radera